mandag 4. februar 2013

Travelt

Dagene går fort når man har det gøy. Onsdag var det en riktig god økt på luftbanen, men full bane og en ny skytter i tillegg. Hun ble superbegeistret over luft, og dette var første gang hun testet det. Moro med nyervervet entusiasme for luftskyting :)

Fredag gikk kvelden med til teoriøkten på sikkerhetskurs for 14 skyttere på nybegynnerkurs. Kjekk gjeng som vi  møtte igjen på lørdags formiddag til en 5-timersøkt på skytebanen. Moro å holde kurs sammen med dyktige og entusiastiske instruktører og elevene var lydhøre, hyggelige og veldig flinke. Ikke no å utsette på sikkerheten og mange av dem traff særdeles godt. Etter kurset var det trening med Christer og damene i Oslo Skytterkrets. Jeg måtte stå over denne gangen for å dra til Trosterud, hvor vi satte opp morgendagens stevne og gjennomførst funksjonærskyting. Det ble med en runde sprint på meg, men 40 skudd hadde jeg ikke overskudd til å fullføre denne gangen.

Søndag, opp kl. 0700 og avgårde til banen. Det så ut til å bli en fantastisk flott dag og vi skulle tilbringe hele dagen inne på en skytebane. Det ble en kjempefin dag også inne på skytebanen. Mange hyggelige folk, god stemning, nye banerekorder (ikke på meg). Etter å ha ryddet opp etter oss, byttet skivefronter til rifle, tømt søppel, gjort klar oppvaskmaskin, klargjort resultatlister, regnet ut premier, stengt av lokale, var vi hjemme ca 17.00. En god økt fullført, så skal resultater sendes inn til fagkomiteen, ut til deltakere og litt div. administrasjon.

Tilbakemeldingene fra fullført kurs er gode, alle har bestått og stemningen bra også der.

Da er det sent søndags kveld og vi tar noen timer helg. Fornøyde og litt slitne. Akkurat sånn det skal være.

Gata kl. 08.15 søndags morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...